or
or

Flying Elk

Mälartorget 15 Gamla Stan, Stockholms Län, TBC, Sweden
Restaurant info
Opening Information

Today 17:00 - 00:00

Facilities
  • Disabled Access
Menus

About Flying Elk

Beskrivning av The Flying Elk

Gastropuben The Flying Elk i Stockholm är en klassisk engelsk pub i lyxförpackning som serverar ”proper pub grub”, vilket kan översättas till rustika hemlagade pubrätter.
Det erbjuds bland annat rätter som smörstekt torsk, fish & chips, steak fries och vaktel, anklever & anklår på The Flying Elks meny. Till rätterna serveras exklusiva sides, till exempel trippelfriterade pommes. Som dessert erbjuds bland annat karamelliserad äppelgalette, cognacstryffel eller mjukglass. För gäster som istället vill njuta av ostar efter maten finns en lyxig ostbricka med engelska ostar och chutney.
”Älgen” har tagit fasta på revolutionen inom svensk bryggerinäring och erbjuder ett stort utbud öl från svenska och internationella mikrobryggerier, även en egen sådan. Den senare har framställts av Camden Town Brewery i London och är en ofiltrerad pale ale med namnet God Save the Elk.
Inredningen på puben går i mörkgrått, ekträ och koppar med modern belysning och sköna soffor och fåtöljer i Chesterfield-stil. Närmaste tunnelbanestation är Gamla Stan som ligger på 1 minuts gångavstånd från The Flying Elk.

Dress Code: Smart Casual
Price point:
£ £ £ £ £