or
or

Restaurant Bacchus

Vestergade 96b, Odense C, Denmark, 5000
Restaurant info
Opening Information

Åbent man-lør
Frokost 11.45-15.00
Aften 17.30-21.45

Selskaber i weekenden også søndag efter aftale.

Onsdags Surprise:
Hver onsdag ruskes der op i Restaurant Bacchus med en speciel 4-retters surprise menu med intet mindre end vin ad libitum.

Menuen skifter hver onsdag og sammensættes af kokkene efter humør og inspiration.

Vinudvalget vil bestå af 2-4 hvidvine og 2-4 rødvine, alle nøje udvalgt efter samspillet med menuen, som gæsterne skænker til sig selv og hinanden. Prisen er 475 kr. pr. person alt inkl.

Facilities
  • Disabled Access
  • Private Dining
  • Free WiFi
  • Outside Seating Area
  • Families and Children Welcome
Menus

About Restaurant Bacchus

På restaurant Bacchus handler det om smag. Det handler om smagen fra de gode råvarer. Det handler om årstidens smag. Smagen af fransk håndværk og kogekunst.

Bacchus er opkaldt efter den romanske vingud.

Aftenmenuen skifter hver måned og består af en Menu Rustik og en Menu du Chef.

Menu Rustik består af retter fra det klassiske franske køkken. Gennem hele året serveres et udvalg af alle de klassiske franske retter som fx løgtærte, ostesouffle, Boeuf Bourguignon, Coq au Vin, Creme Brulee og klassisk tarte Tatin. En autentisk rejse til Frankrig for dem der ønsker en lækker smagsoplevelse uden at det er kompliceret. Prisen er samtidig lav – du får 3 retter for 255,-.

Menu du Chef er en smagsoplevelse med de mere eksklusive råvarer. Her kan du vælge op til 6 retter med et bredt udvalg af smagsoplevelser og tekstur. I denne menu arbejdes med stor fokus på årstidens produkter. Kendetegnet er en minimalistisk anretning med fokus på hovedingredienserne og intensitet i smagen. En af vores signaturretter er bl.a. hjemmelavet ravioli med krabbekød i muslinge- og safransauce.

Fast på kortet har vi altid Tournedos Rossini, som er et stykke 250 grams oksemørbrad, stegt foie gras, trøffelsauce og garniture.

På tavlen i restauranten skriver vi dagens frokostretter. Herudover har vi enkelte franske frokostretter fast på kortet. Få fx en klassisk fransk salate Lyonnaise fra Stephanes hjemegn eller en hjemmelavet gang andeconfit.

Da Stephane er født i Condrieu tager vinkortet udgangspunkt i Rhone dalen, men dækker de Europæiske vinområder med et bredt sortiment. Ud af vinkortet har vi håndplukket 4 hvide, 4 røde og 2 dessertvine, som kan købes pr. glas hvilket vi sælger til 75 kr. Vi hjælper gerne med at tilpasse vinen til jeres menu.

Une des plus grandes joies de ma vie est un bon repas, du bon vin, ma famillie, mes amis

Bacchus er et sted hvor folk kommer for at nyde god mad og vin i en varm atmosfære og hinandens selskab.

Cuisine: French
Dress Code: Casual
Price point:
kr kr kr kr kr

Availability

Available Offers
This offer has price variations on different days. View full details.
Description
Available Dates
This reservation cannot be modified online. Please contact the restaurant directly to update this reservation.
Avios will be awarded within 14 days from dining.
Select an Area
Offers Available
We currently do not have availability for the date and/or time you have selected. However we may still be able to accommodate you. Please continue to complete your enquiry by clicking "MAKE ENQUIRY" and a member of our team will be in contact soon.
The time you have requested is not available. Please try a different time or date.